Lavatrice me shpejtësi të mesme centrifugale DMS 11-36 kg

Lavatrice me shpejtësi të mesme centrifugale DMS 11-36 kg

FAKTOR – G
Faktori G  :
FACTOR- G 300 lavatriçet me shpejtësi të mesme shtryllje

EFIÇENCE
Sistem inteligjent peshimi / Ngarkesë oplimale / Ulje konsumi të ujit: ECOTANK konsum i ulët

SHUMËLLOJSHMËRI
Kërkesë: konsumi
OPL < > COIN (program standard përdorimi dhe me xhetona)
Elektrike < > Valvul shkarkimi për ujin e ngrohtë < >
Pompë për pastrim në të thatë

NDËRLIDHJE
Shëbim teknik në distancë
Menaxhim i lavanderisë në distancë: OPL dhe COIN
Pagesa në distancë

ERGONOMI
Diametër më i madh i derës: Ø373 (për DMS-11/14) dhe Ø460 (për DMS-18)
Hapje e lehtë/system mbydhje për derën

MIRËMBAJTJE
Panel i varur: Aksesi lehtë në pjesë e zëvendësueshme për të gjith modelet: kontaktor, pjesë elektronike, etj
Menu Teknike: gjërmueshmëri, diagnostifikim te gabimeve.

TË TJERA
Veshje gri e kasës së jashtme
Kazan dhe vaskë në çelik inox AISI 304
Shpërndarje të detertegjenteve. Kontroll elektronik të inbalancës nëpërmjet kontrollit të frekuencës
Sistem LOADING AID: kontroll uji dhe rrotullimi CE, WRAS dhe EAC aprovim produkti. Opsion ETL

OPSION
· Shkarkim i dyfishtë

 • Shkarkimi dyfish 3’’ (rekomanduar për DMS-11)
 • Pompë shkarkimi modelet DMS-11 dhe DMS-14
 • Valvul normale shkarkimi
 • Uji riqarkullim: riqaarkullim I ujit larës
 • Matës niveli
 • Peshim automatik: Sistem automatik peshimi dhe niveli
 • Kartë RL me 6 sinjale dozimi extra: mbi 14 sinjale
 • Printer · Domus komunikim
 • Hapje e kthyeshme e derës
 • Model i tropkalizuar: bord i mbrojtjes
 • Platformë për të niveluar të gjitha makinat nga maja
 • Pllakë për të lidhur lartësinë e ngarkesës (baza e derës në 850mm) · Material prej çeliku inox AISI 304
 • Sistem perdoriminormal/xheton
 • Hapje automatike e deres ne rast te shuarjes se energjise elektrike

 

 

Kategori: ,

Përshkrim

Krejtësisht i përshtatshëm dhe programueshëm 7 “Touch II Lidhje me USB. Program kompjuterik pa pagesë për programim, gjurmueshmëri, analizë të të dhënave …
Video në ekran (reklama, udhëzime), 37 gjuhë, 8 sinjale dozimi si standard.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lavatrice me shpejtësi të mesme centrifugale DMS 11-36 kg”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.