Lavanderi ne Tirane – Lavanderi Tirane – Paisje Lavanderi Tirane – Produkte per lavanderi Tirane – Detergjente per lavanderi Tirane – Pastrim kimik Tirane

Bora Laundry është kompani e krijuar në vitin 2002. Fuqia jonë në treg  është eksperienca dhe përvoja që kemi në sektorin e lavanderisë dhe pastrimit kimik. Bora Laundry është distributor i liçensuar nga kompanitë Domus Laundry, për tregtimin e paisjeve Domus në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi dhe kompania Rhütten në Itali për tregtimin e detergjenteve profesionale të pastrimit në lavanderi dhe në pastrimin e gamave të ndryshme biznesi. Bora Laundry është kompani e krijuar në vitin 2002. Fuqia jonë në treg  është eksperienca dhe përvoja që kemi në sektorin e lavanderisë dhe pastrimit kimik. Bora Laundry është distributor i liçensuar nga kompanitë Domus Laundry, për tregtimin e paisjeve Domus në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi dhe kompania Rhütten në Itali për tregtimin e detergjenteve profesionale të pastrimit në lavanderi dhe në pastrimin e gamave të ndryshme biznesi. Bora Laundry është kompani e krijuar në vitin 2002. Fuqia jonë në treg  është eksperienca dhe përvoja që kemi në sektorin e lavanderisë dhe pastrimit kimik. Bora Laundry është distributor i liçensuar nga kompanitë Domus Laundry, për tregtimin e paisjeve Domus në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi dhe kompania Rhütten në Itali për tregtimin e detergjenteve profesionale të pastrimit në lavanderi dhe në pastrimin e gamave të ndryshme biznesi.

 

Lavanderi ne Tirane – Lavanderi Tirane – Paisje Lavanderi Tirane – Produkte per lavanderi Tirane – Detergjente per lavanderi Tirane – Pastrim kimik Tirane

Lavanderi ne Tirane – Lavanderi Tirane – Paisje Lavanderi Tirane – Produkte per lavanderi Tirane – Detergjente per lavanderi Tirane – Pastrim kimik Tirane

01. So Fast Delivery Within 30 mins 02. Memberships For Better Priority 03. Make your day Best Offers The Better Solution Welcome to Bora Laundry Bora Laundry - Paisje dhe Produkte per Lavanderi Tirane

Bora Laundry është kompani e krijuar në vitin 2002. Aktiviteti i kompanisë është i përqëndruar në tregëtimin e paisjeve dhe detergjentëve për lavanderi.

Kompania jonë është distributor i liçensuar nga kompania Domus Laundry, për tregtimin e lavatriceve Domus në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi dhe nga kompania Rhütten në Itali për tregtimin e detergjenteve profesionale të pastrimit në lavanderi dhe në pastrimin e gamave të ndryshme biznesi.

Ofrojmë asistencë në ngritjen e lavanderisë suaj, nga kompletimi me paisjet përkatëse me markat lider në treg, furnizimi me detergjentët përkatës dhe deri në asistencën e mirëmbajtjen teknike.

Gjithashtu Bora Laundry ofron shërbimet e lavanderisë dhe pastrimit kimik në Tiranë dhe Fushë Kruje

Shërbimet e Lavanderisë

PARTENERËT TANË

Bora Laundry është distributor me kompanitë prestigjoze: