01 / Larje lavanderie për hotele e restorante.

Pastërtia ideale në hotel apo restorant është një nga pikat kyçe të suksesit! Përdorim paisjet dhe detergjentët më të mirë në treg. Bëj zgjedhjen e duhur për biznesin tuaj!

03 / Shërbim larje pastrim kimik.

Për të gjithë ju që kërkoni cilësinë maksimale të pastrimit! Larja në pastrim kimik në Lavanderinë Bora realizohet me detergjentet italiane RHÜTTEN! Pastrim i njollave të vështira, bardhësi dhe higjenë!

02 / Larje lavanderie për klinika, spitale, qendra kujdesi për të moshuar.

Zgjidhja ideale për jëtëgjatësinë e çarçafëve dhe peshqirëve në kliniken apo spitalin tuaj! Larja me detergjente lëng #RHÜTTEN Paisjet #DOMUS fjala e fundit e teknologjisë!

04 / Shërbim larje për fustane nuserie.

Pastrim i specializuar për fustanet e nusërisë dhe kostume për meshkuj në “Lavanderi Bora”. Detergjentet e pastrimit #RHUTTEN

Pse të zgjidhni Lavanderi Bora

Të qenit i veshur në mënyrë të përsosur jep një qetësi që asgjë tjetër nuk mund ta dhurojë.

Përshtypja e parë ka një rendësi shumë të madhe. Mënyra se si visheni dhe mbani veten ju dërgon një mesazh të gjithëve përreth jush. Veshja dhe pamja e jashtme ju bën të ndiheni më të sigurt dhe të jeni një hap përpara. Besojini profesionistëve.

null

Larje me ujë

null

Larje dhe heqje e pluhurit

null

Larje e thatë

null

Larje e njollave nga fabrikat

null

Hekurosje me avull

null

Makina larëse elitare

null

Aromatizues të freskët

null

Heqje e njollave me shkumë

null

Përmirësues të aromës