Lavatrice me shpejtësi të lartë centrifugale DHS 11-36 kg

Lavatrice me shpejtësi të lartë centrifugale DHS 11-36 kg

FAKTOR – G
Faktori G I lartë :
FACTOR- G 450 lavatriçet me shpejtësi të lartë shtryllje

EFIÇENCE
Sistem inteligjent peshimi / Ngarkesë oplimale / Ulje konsumi të ujit: ECOTANK konsum i ulët

SHUMËLLOJSHMËRI
Kërkesë: konsumi
OPL < > COIN (program standard përdorimi dhe me xhetona)
Elektrike < > Valvul shkarkimi për ujin e ngrohtë < >
Pompë për pastrim në të thatë

NDËRLIDHJE
Shëbim teknik në distancë
Menaxhim i lavanderisë në distancë: OPL dhe COIN
Pagesa në distancë

ERGONOMI
Diametër më i madh i derës: Ø373 (për DHS-11/14) dhe Ø460 (për DHS-18)
Hapje e lehtë/system mbydhje për derën

MIRËMBAJTJE
Panel i varur: Aksesi lehtë në pjesë e zëvendësueshme për të gjith modelet: kontaktor, pjesë elektronike, etj
Menu Teknike: gjërmueshmëri, diagnostifikim te gabimeve.

TË TJERA
Veshje gri e kasës së jashtme
Kazan dhe vaskë në çelik inox AISI 304
Shpërndarje të detertegjenteve. Kontroll elektronik të inbalancës nëpërmjet kontrollit të frekuencës
Sistem LOADING AID: kontroll uji dhe rrotullimi CE, WRAS dhe EAC aprovim produkti. Opsion ETL

OPSION
 Shkarkim i dyfishtë

 Shkarkimi dyfish 3’’ (rekomanduar për DHS-11)

 Pompë shkarkimi modelet DHS-11 dhe DHS-14

 Valvul normale shkarkimi

 Uji riqarkullim: riqaarkullim I ujit larës

 Matës niveli

 Peshim automatik: Sistem automatik peshimi dhe niveli

 Kartë RL me 6 sinjale dozimi extra: mbi 14 sinjale

 Printer  Domus komunikim

 Rondele silikoni DHS-11 dhe DHS-14

 Hapje e kthyeshme e derës

 Model i tropkalizuar: bord i mbrojtjes

 Platformë për të niveluar të gjitha makinat nga maja

 Pllakë për të lidhur lartësinë e ngarkesës (baza e derës në 850mm)  Material prej çeliku inox AISI 304

 Sistem perdoriminormal/xheton

 Hapje automatike e deres ne rast te shuarjes se energjise elektrike

 

 

SKU: 1 Kategori: ,

Përshkrim

Krejtësisht i përshtatshëm dhe programueshëm 7 “Touch II Lidhje me USB. Program kompjuterik pa pagesë për programim, gjurmueshmëri, analizë të të dhënave …
Video në ekran (reklama, udhëzime), 37 gjuhë, 8 sinjale dozimi si standard.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lavatrice me shpejtësi të lartë centrifugale DHS 11-36 kg”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.