ALCA 20

DETERGJENT ENERGJIK ALKALIN

Detergjent alkalin për lavatriçet industriale, i karakterizuar nga një fuqi e shkëlqyer shpërndarëse dhe antidepozituese e papastërtive, ideale për para larjen e rrobave të përbëra nga pambuku, poliestra, rrobat me ngjyrë, mbulesat etj. Përbërësit e saj aktiv favorizojnë eleminimin e plotë të vajrave minerale, yndyrna, papastërtitë e mëdha që ndodhen në copë, duke dhënë një efekt të shkëlqyer pastrimi edhe në ujë të fortë.

Përshkrim

MENYRA E PERDORIMIT

Produkti është projektuar për përdorim në sistemet e automatizuara. Doza e pëdorimit varet nga lloji i rrobave dhe karakteristikat e papastërtisë. Për të përcaktuar dozën ju mund të kontaktoni shërbimin tonë teknik, i cili do ju përcaktojë formula larëse që i plotësojnë më së miri kërkesat tuaja.

 

PER PERDORIM PROFESIONAL   25  kg

 

Kujdes: I rrezikshëm
Shenjat e rrezikut: H290 Mund të jetë gërryes për metalet. H314 shkakton djegie të rënda të lëkurës dhe dëmtim të syve. Këshilla kujdesi: P234 mbajeni vetëm në enën origjinale. P264 lani duart pas përdorimit. P280 Vishni doreza, veshje mbrojtëse, mbroni sytë, fytyrën. P304+P340 Në rast dëmtimi, dërgojeni të prekurin në ajër të hapur dhe mbajeni në një pozicion të rehatshëm ku mund të marrë frymë lirshëm. P310 kontaktoni menjëherë mjekun. P390 mbajeni enën të mbyllur fort në një vend të ajrosur mirë.

Përmban: Hidroksid natriumi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALCA 20”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.