Bora Laundry

Bora Laundry është kompani e krijuar në vitin 2002. Fuqia jonë në treg  është eksperienca dhe përvoja që kemi në sektorin e lavanderisë dhe pastrimit kimik.

Bora Laundry është distributor i liçensuar nga kompanitë Domus Laundry, për tregtimin e paisjeve Domus në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi dhe kompania Rhütten në Itali për tregtimin e detergjenteve profesionale të pastrimit në lavanderi dhe në pastrimin e gamave të ndryshme biznesi.

Shërbim Lavanderie!

Pastrim në thellësi, largimi i njollave të ndryshme!

Larje e materialeve sipas kërkesave teknike!

Përdorim të detergjentëve lëng, dozim automatik!

Cilësi, higjenë dhe cmime fantastike!

Transport i garantuar nga ne!

Shërbim në: Hotele, Restorante, Klinika Shëndetsore, Boutique, Sallone nusërie, Qendra estetike, Spa, Palestra etj!

 

Ne Ofrojmë Garanci

Misioni Ynë
Suporti Ndaj Klientit
Përmbushim Cdo Kërkesë